Back

Thrasher Project

This straight-line modern design fits perfectly with the yard! The family approached our team during their home build and worked with the designer to achieve a simplistic design that still had eye-catching features. The main view from inside the house encouraged the water features/spa area to be off to one side. Allowing the perfect view of the water features from insider the house. The fire pit area stepping down helped with elevation and access to the yard. Also created a comfortable seating area on the beam of the pool. The materials worked great together. The color of water was a nice contrast to the travertine deck, leuders coping, and different colors of ledge stone veneer. This project came together nicely!

Click on any photo for a larger view, or to view a slideshow.